51,18% УСПЕШНОСТ ВО IVF ПОСТАПКИТЕ

Tел: +389 47 208 880

Наши услуги

Гинеколошки услуги

Одделот за гинекологија при Болница Плодност ги нуди следните...
Повеќе...

Брачна неплодност IVF - ICSI

Центарот за асистирна хумана репродукција - ИВФ центар...
Повеќе...

Анестезиолошки услуги

Одделот за анестезиологија, реанимација и интензивно лекување...
Повеќе...

Рендгенолошки услуги

Одделот за рендгенологија при Болница Плодност ги нуди...
Повеќе...

Комплетни анализи

Лабораторијата при Болница Плодност ги нуди следните услуги...
Повеќе...

29.03
2014

Болница Плодност
Битола

Решавање на проблемот со стресната инконтиненција (подмочнување)

TVT (Tension-free vaginal tape) претставува операција/процедура со која се решава/корекција на проблемот со стресната инконтиненција (подмочнување). Брза, ефикасна, едноставна процедура. Се прави со минимална хоспитализација (еден ден) и многу брзо опоравување.

Прочитај Повеќе


26.03
2014

Болница Плодност
Битола

За Болница Плодност не важат годините на старост!

Ш.Ф. од Корча, Албанија носи близнаци кои се добиени со ИВФ постапка. Пациентката моментално е во 8ма г.н. Кога ќе се породи ако господ ни помогни ќе има 51 година. Тоа ќе биде најголем успех со највозрастна пациентка.

Прочитај Повеќе


06.03
2014

Болница Плодност
Битола

ВИДЕО: Предавање на тема Безболно раѓање, најсреќно доживување

Речиси кај секоја жена постои страв од тоа како ќе се одвива породувањето. Тоа е сосема нормално, велат лекарите. Важно е да се разбере дека болките што се јавуваат за време на породувањето се разликуваат од болките што се јавуваат за време на болест. Контракциите ќе помогнат Вашето бебе да пристигне во овој свет.

Прочитај Повеќе


Архива на новости
Ценовник

Ценовникот за услугите во нашата болница можете да го превземете на копчето

Ценовник

ПРЕВЗЕМИ

 

Ценовникот за услугите во нашата лабораторија можете да го превземете на копчето

Ценовник

ПРЕВЗЕМИ